Syksy mennyt meikäläisellä suunnitelmien mukaan! Terveenä ollaan päästy rakentamaan pohjia kohti tulevaa kautta ja treenaaminen on maistunut tosi hyvältä. Muutamia uusia juttuja on ohjelmointiin tuotu, toivottavasti niiden mukana tulisi toivottua tulosta aitamatkalle. Yksi muutos ja lisä on ”lonkkajoogan” aloitus, jonka Sillanpään Juuso on mulle räätäläinyt lajiliikkuvuuden parantamiseen. Ohjelmaan oon myös lisännyt suunnitelman mukaan TRX-harjoittelua, jotta heikkouksista päästäis eroon!

Miesten pika-aidat on pyöristettynä 107cm korkeita, eli aikusta miestä suurinpiirtein napaan asti. Melko korkeita siis. Niitä on mun aidatulla matkalla 10 ja niiden juokseminen vaatii juoksijaltajonkin tasoista liikkuvuutta. Itseäni voi liikkuvuuden suhteen verrata sahapukkiin tai rautakankeen, ennemmin kuin kuminauhaan.

TRX:n avulla pystyn mahtavasti tehostamaan mun omaa liikkuvuusharjoittelua ja tekemään sitä lajinomaisella tavalla. Mahtavat lajivoimatreenit esimerkiksi jalkojen ja keskivartalon lihaksille onnistuu myös erittäin helposti. Lihastyön ja liikkuvuuden yhdistäminen on mulle tehokas ja helppo tapa päästä eteenpäin mun heikkouksissa.

TRX-harjoittelu on todella helppoa, sillä sitä voi tehdä ihan missä tahansa. Mulla on kotona puolapuut, joten niihin virittäminen on vaivatonta, mutta nauhat saa kiinni myös esimerkiksi mihin tahansa oveen! Ei voi keksiä tekosyitä siis ainakaan sen suhteen, ettei ois paikkaa jumpata TRX:n avulla. TRX-nauhat kulkee myös todella kätevästi mukana mestasta riippumatta ja ne on joka paikassa aina käden ulottuvilla.

Mä uskon, että TRX:n avulla harjoittelemalla mä pääsen eteenpäin omassa lajissani. Liikkuvuuden lisääminen tuo varmasti puuttuvaa rentoutta ja helppoutta mun lajisuoritukseen, mikä varmasti näkyy enstistä nopeempina aikoina juoksuradalla! Hallintaa, voimaa ja rennon letkeitä lihaksia, niillä tulevaisuutta kohti!

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille! Heittäkää mulle hei vaiks instaan viestiä, mistä haluisitte mun tarinoivan teille! Ois mahtavaa pystyä kertomaan teille jotain, mistä oikeesti ois halua saada tietoa ja mistä teille olis hyötyä. Pidetään peli avoimena ja mennään eteenpäin!

https://www.trxtraining.fi/