Yhteistyö­kumppanit

New Balance

New Balance on mun valinta, mitä tulee varusteisiin! On tärkeetä, että urheillessa kamat on laadukkaita ja kestäviä sekä mukavia pitää päällä. Lenkkarit ja piikkarit on tietysti kaikista tärkeimmät juoksijan kannalta ja eritoten kenkien suhteen New Balance on kyllä ykkösmerkki! Hienoa saada edustaa heitä urheilukentillä! Rata rullalle ja ennätyksiä kohti New Balancen avulla!

https://fi.newbalance.eu/

Jyväs-Parkki Oy

Jyväs-Parkki pitää huolen siitä, että jyväskyläläisille löytyy sopivasti parkkitilaa kaupungilta. Heidän toimintansa on esimerkillistä ja on tosi hienoa, että heidän kaltaisensa yritys on lähtenyt mukaan remmiin tukemaan mun urheilua. Meidän yhteistyö alkoi vasta noin vuosi sitten, mutta toivottavasti se tulee jatkumaan sitäkin pidempään vielä jatkossa. Kiitos Jyväs-Parkki, teidän avulla pystyn taas pääsemään hieman lähemmäksi kohti omia unelmiani!

http://www.jyvas-parkki.fi/index.php

Mattokymppi Oy

Mattokymppi on palveleva mattojen erikoisliike ja maahantuoja 40 vuoden kokemuksella. Kotisi mittaiset matot ovat saatavissa Jyväskylän, Espoon, Vantaan ja Tampereen myymälöissä sekä jälleenmyyjäverkoston kautta ympäri Suomen. Mahtavaa päästä tekemään täyden kympin yhteistyötä Mattokympin kanssa!

https://www.mattokymppi.fi/

RI-Plan Oy

RI-Plan Oy on rakennusalan konsulttitoimisto. Heidän kanssaan olen päässyt tekemään yhteistyötä nyt noin 3 vuoden verran. On ihan mahtavaa, että sponsoreita ja tukijoita löytyy hieman erilaisiltakin toimialoilta ja heiltä saan tarvitsemaani tukea, jotta pystyn keskittymään urheilemiseen ja urheilijana kehittymiseen. RI-Plan Oy on ollut vahvasti auttamassa mua kipuamisessa kohti aitajuoksun kansainvälistä kärkeä.

http://www.ri-plan.fi/

Semma

Semma pitää huolen siitä, että tämä urheilija saa hyvää ja ravitsevaa ruokaa. Sen avulla jaksaa taas painaa aivan täysillä treeneissä. Ravintolat ovat Jyväskylässä sopivasti kampuksien välittömässä läheisyydessä ja toimipisteitä on runsaasti. Ei siis tarvi aina raskaan treenin jälkeen miettiä, mitä alkaa itse kokkaamaan, kun pääsee nauttimaan ateriaa Semmaan!

https://www.semma.fi/

Jyväskylän Kenttäurheilijat

Urheilija ei ole yksin mitään, vaan hän tarvitsee taustalleen seuran. Oon itse niin onnekkaassa asemassa, että saan edustaa Jyväskylän Kenttäurheilijoita, Suomen parasta urheiluseuraa! Jyväskylän Kenttäurheilijat on mulle kun toinen perhe ja ilman heidän apuaan, heiltä löytyvää uskoa ja luottoa sekä taloudellista tukea, en todellakaan olisi nyt tässä tämän tason urheilijana juoksentelemassa. Edustan JKU:uta ylpeydellä ja yhdessä me ollaan paras tiimi!

http://www.jku.fi/

Tovari – TovariSport

Mulla oli jonkin aikaa pyörinyt mielessä omien nettisivujen hankinta, mutta asia tuntui mulle kyllä tosi hankalalta, sillä rehellisyyden nimissä en oo mikään paras näiden tietoteknisten värkkien kanssa. Tovarin porukka otti muhun yhteyttä ja se oli kyllä sanalla sanoen lottopotti! Heiltä löytyy ymmärrystä urheilijan maailmasta ja nyt pystyn paremmin tarjoamaan näkyvyyttä sponsoreille sekä kertomaan myös jotain itsestäni teille faneille. Me päästiin yhteistyössä alkuun nyt sivujen ekan version julkaisulla. Voin suositella heidän palveluitaan lämpimästi muillekin!

https://wwww.tovari.fi/

http://tovarisport.fi/

Wippii Work Oy

Wippii Work Oy on korkealaatuisia henkilöstöpalveluita tarjoava yritys. Heiltä löytyy kattava tarjonta alojen parhaista työpaikoista. Wippii Work auttaa yhdistäämään työn ja sen tekijän! Lisäksi Wippii Work auttaa minua matkalla kohti kovempia aikoja!

http://www.wippiiwork.com/

Foodin

Foodin on jyväskyläläinen perheyritys, joka on maahantuonut ja valmistanut luomuelintarvikkeita jo vuodesta 2009. Heidän valikoimastaan löytyy lähes 200 eri raaka-ainetta aina vaikuttavimmista yrteistä proteiineihin ja viljoihin. Kaikki Foodinin ja koko tuotantoketjun tuotteet ovat täysin gluteenittomia. Itse käytän Foodinin laadukkaita tuotteita päivittäin arjessa niin kotona, treeneissä kuin kisareissuillakin. Laadukkailla eväillä kohti tulevia koitoksia!

https://foodin.fi/

OP-Kiinteistökeskus

OP-Kiinteistökeskus on yksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista. OP-Kiinteistökeskus palvelee meitä koko maassa, Hangosta Kittilään. Mahtavaa tehdä yhteistyötä Jyväskylän toimipisteen kummiurheilijana, arjen kumppaneina yhdessä menestyen.

https://op-koti.fi/

Optimove

Optimove on jyväskyläläinen ihmisten auttamiseen ja hyvinvointiin keskittyvä yritys. Heiltä kattavasti saatavilla fysioterapiaa, hierontaa, akupunktiota sekä valmennuspalveluita! Itse käännyn aina heidän puoleensa, jotta keho pysyy hyvässä iskussa treenatessa ja kisoissa. Optimovessa saat kroppasi kuntoon! Mahtavaa päästä kulkemaan omaa matkaani terveempänä Optimoven avulla!

https://optimovejkl.com/

Hypoxi Jyväskylä

Hypoxi Jyväskylä jeesaa mua palautumaan entistäkin tehokkaammin raskaista treeneistä ja kisasuorituksista! Palautumisen merkitys on ihan yhtä tärkee kuin itse treenin, siksi Hypoxi Jyväskylä on mun valinta!

http://www.hypoxi.fi/lahin-studiosi/jyvaskyla/

Markkinointitoimisto Pori | Markkinointitoimisto Joensuu