Yhteistyö­kumppanit

New Balance

New Balance on mun valinta, mitä tulee varusteisiin! On tärkeetä, että urheillessa kamat on laadukkaita ja kestäviä sekä mukavia pitää päällä. Lenkkarit ja piikkarit on tietysti kaikista tärkeimmät juoksijan kannalta ja eritoten kenkien suhteen New Balance on kyllä ykkösmerkki! Hienoa saada edustaa heitä urheilukentillä! Rata rullalle ja ennätyksiä kohti New Balancen avulla!

https://fi.newbalance.eu/

Jyväs-Parkki Oy

Jyväs-Parkki pitää huolen siitä, että jyväskyläläisille löytyy sopivasti parkkitilaa kaupungilta. Heidän toimintansa on esimerkillistä ja on tosi hienoa, että heidän kaltaisensa yritys on lähtenyt mukaan remmiin tukemaan mun urheilua. Meidän yhteistyö alkoi vasta noin vuosi sitten, mutta toivottavasti se tulee jatkumaan sitäkin pidempään vielä jatkossa. Kiitos Jyväs-Parkki, teidän avulla pystyn taas pääsemään hieman lähemmäksi kohti omia unelmiani!

http://www.jyvas-parkki.fi/index.php

Tulossa

Uutta yhteistyökumppania tulossa eetteriin!

https://www.elmolakka.fi/

RI-Plan Oy

RI-Plan Oy on rakennusalan konsulttitoimisto. Heidän kanssaan olen päässyt tekemään yhteistyötä nyt noin 3 vuoden verran. On ihan mahtavaa, että sponsoreita ja tukijoita löytyy hieman erilaisiltakin toimialoilta ja heiltä saan tarvitsemaani tukea, jotta pystyn keskittymään urheilemiseen ja urheilijana kehittymiseen. RI-Plan Oy on ollut vahvasti auttamassa mua kipuamisessa kohti aitajuoksun kansainvälistä kärkeä.

http://www.ri-plan.fi/

Semma

Semma pitää huolen siitä, että tämä urheilija saa hyvää ja ravitsevaa ruokaa. Sen avulla jaksaa taas painaa aivan täysillä treeneissä. Ravintolat ovat Jyväskylässä sopivasti kampuksien välittömässä läheisyydessä ja toimipisteitä on runsaasti. Ei siis tarvi aina raskaan treenin jälkeen miettiä, mitä alkaa itse kokkaamaan, kun pääsee nauttimaan ateriaa Semmaan!

https://www.semma.fi/

Jyväskylän Kenttäurheilijat

Urheilija ei ole yksin mitään, vaan hän tarvitsee taustalleen seuran. Oon itse niin onnekkaassa asemassa, että saan edustaa Jyväskylän Kenttäurheilijoita, Suomen parasta urheiluseuraa! Jyväskylän Kenttäurheilijat on mulle kun toinen perhe ja ilman heidän apuaan, heiltä löytyvää uskoa ja luottoa sekä taloudellista tukea, en todellakaan olisi nyt tässä tämän tason urheilijana juoksentelemassa. Edustan JKU:uta ylpeydellä ja yhdessä me ollaan paras tiimi!

http://www.jku.fi/

Tovari – TovariSport

Mulla oli jonkin aikaa pyörinyt mielessä omien nettisivujen hankinta, mutta asia tuntui mulle kyllä tosi hankalalta, sillä rehellisyyden nimissä en oo mikään paras näiden tietoteknisten värkkien kanssa. Tovarin porukka otti muhun yhteyttä ja se oli kyllä sanalla sanoen lottopotti! Heiltä löytyy ymmärrystä urheilijan maailmasta ja nyt pystyn paremmin tarjoamaan näkyvyyttä sponsoreille sekä kertomaan myös jotain itsestäni teille faneille. Me päästiin yhteistyössä alkuun nyt sivujen ekan version julkaisulla. Voin suositella heidän palveluitaan lämpimästi muillekin!

https://wwww.tovari.fi/

http://tovarisport.fi/

Wippii Work Oy

Wippii Work Oy on korkealaatuisia henkilöstöpalveluita tarjoava yritys. Heiltä löytyy kattava tarjonta alojen parhaista työpaikoista. Wippii Work auttaa yhdistäämään työn ja sen tekijän! Lisäksi Wippii Work auttaa minua matkalla kohti kovempia aikoja!

http://www.wippiiwork.com/

Ainoa by Apteq

Ainoa teksti tulossa!

https://apteekinainoa.fi/

Tulossa 2

Uutta yhteistyökumppania eetteriin vol 2.

https://elmolakka.fi/

Optimove

Optimove on jyväskyläläinen ihmisten auttamiseen ja hyvinvointiin keskittyvä yritys. Heiltä kattavasti saatavilla fysioterapiaa, hierontaa, akupunktiota sekä valmennuspalveluita! Itse käännyn aina heidän puoleensa, jotta keho pysyy hyvässä iskussa treenatessa ja kisoissa. Optimovessa saat kroppasi kuntoon! Mahtavaa päästä kulkemaan omaa matkaani terveempänä Optimoven avulla!

https://optimovejkl.com/

Jatke

JATKE on luotettava, kotimainen ja henkilöomisteinen rakennusyhtiö.
JATKE rakentaa ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää! JATKE myös mukana tukemassa minun matkaani!

https://jatke.fi/

Markkinointitoimisto Pori | Markkinointitoimisto Joensuu