Yhteistyö­kumppanit

New Balance

New Balance on minun valinta, mitä tulee varusteisiin! On tärkeää, että urheillessa varusteet ovat laadukkaita ja kestäviä sekä mukavia pitää päällä. Lenkkarit ja piikkarit ovat tietysti kaikista tärkeimmät juoksijan kannalta ja eritoten kenkien suhteen New Balance on kyllä ykkösmerkki! Hienoa saada edustaa heitä urheilukentillä! Rata rullalle ja ennätyksiä kohti New Balancen avulla!

https://fi.newbalance.eu/

Jyväs-Parkki Oy

Jyväs-Parkki pitää huolen siitä, että jyväskyläläisille löytyy sopivasti parkkitilaa kaupungilta. Heidän toimintansa on esimerkillistä ja on tosi hienoa, että heidän kaltaisensa yritys on lähtenyt mukaan remmiin tukemaan minun urheilu-uraani. Meidän pitkäjänteinen yhteistyö on kestänyt jo usean vuoden ajan. Kiitos Jyväs-Parkki luottamuksestanne, teidän avulla pystyn pääsemään hieman lähemmäksi kohti omia unelmiani!

http://www.jyvas-parkki.fi/index.php

Naapurin Maalaiskana

Naapurin Maalaiskana tuottaa lähiruokaa Liedosta maailmalle! Naapurin Maalaiskanan motto osuu täysin yksiin meikäläisen kanssa: me halutaan tehdä kaikki asiat vähän paremmin, joka päivä! NMK kanatuotteet ovat 100% GMO- ja antibioottivapaita! #parastakanaa

https://www.naapurinmaalaiskana.fi/

RI-Plan Oy

RI-Plan Oy on rakennusalan konsulttitoimisto. He tekevät rakenne- ja rakennussuunnittelua, rakennuttamispalveluja ja työmaavalvontaa. Heidän kanssaan olen päässyt tekemään yhteistyötä nyt 5 vuoden verran. On ihan mahtavaa, että sponsoreita ja tukijoita löytyy hieman erilaisiltakin toimialoilta ja heiltä saan tarvitsemaani tukea, jotta pystyn keskittymään urheilemiseen ja urheilijana kehittymiseen. RI-Plan Oy on ollut vahvasti auttamassa minua kipuamisessa kohti aitajuoksun kansainvälistä kärkeä.

http://www.ri-plan.fi/

Semma

Semma pitää huolen siitä, että tämä urheilija saa hyvää ja ravitsevaa ruokaa. Sen avulla jaksaa taas painaa aivan täysillä treeneissä. Ravintolat ovat Jyväskylässä sopivasti kampuksien välittömässä läheisyydessä ja toimipisteitä on runsaasti. Ei siis tarvi aina raskaan treenin jälkeen miettiä, mitä alkaa itse kokkaamaan, kun pääsee nauttimaan ateriaa Semmaan!

https://www.semma.fi/

Jyväskylän Kenttäurheilijat

Urheilija ei ole yksin mitään, vaan hän tarvitsee taustalleen seuran. Olen itse niin onnekkaassa asemassa, että saan edustaa Jyväskylän Kenttäurheilijoita, Suomen parasta urheiluseuraa! Jyväskylän Kenttäurheilijat on minulle kuin toinen perhe ja ilman heidän apuaan, heiltä löytyvää uskoa ja luottoa sekä taloudellista tukea, en todellakaan olisi nyt tässä tämän tason urheilija.. Edustan JKU:uta ylpeydellä ja yhdessä me ollaan paras tiimi!

http://www.jku.fi/

Tovari – TovariSport

Minulla oli jonkin aikaa pyörinyt mielessä omien nettisivujen pystyyn laittaminen, mutta asia tuntui kyllä tosi hankalalta, sillä rehellisyyden nimissä en ole mikään paras näiden tietoteknisten värkkien kanssa. Tovarin porukka otti meikäläiseen yhteyttä ja se oli kyllä sanalla sanoen lottopotti! Heiltä löytyy ymmärrystä urheilijan maailmasta ja nyt pystyn paremmin tarjoamaan näkyvyyttä sponsoreille sekä kertomaan myös jotain itsestäni teille faneille. Me päästiin yhteistyössä alkuun nyt sivujen ensimmäisen version julkaisulla. Voin suositella heidän palveluitaan lämpimästi muillekin!

https://wwww.tovari.fi/

http://tovarisport.fi/

Kouvolan Lakritsi Oy

Kouvolan Lakritsi Oy tekee tinkimätöntä työtä ollakseen paras omalla alallaan: pitkäjänteinen periksiantamaton työ tuo tulosta niin yrityselämässä kuin huippu-urheilussakin! Kouvolan Lakritsi onkin tästä syystä koko maailman paras lakritsin valmistaja vuonna 2020! Mahtavaa saada kuulua Kouvolan Lakritsin heimoon! #erotumassasta

https://www.kouvolanlakritsi.fi/

Ainoa by Apteq

Ainoa tuotesarja tarjoaa laajan kirjon vitamiineja ja ravintolisiä päivittäiseen käyttöön täydentämään monipuolista ruokavaliota. Kaikki Ainoa tuotteet ovat lisäaineettomia, Suomessa valmistettuja ja pakkaukset ottavat ympäristön huomioon! Tuotteet sopivat erinomaisesti IBD:tä sairastaville, erityisruokavalioita nuodattaville ja aivan kaikille muillekin vastuullisuutta vaativille! Kroppa tasapainossa eteenpäin!

https://apteekinainoa.fi/

Leader Foods

Leader tuottaa laadukkaita kotimaisia ja Suomessa valmistettuja tuotteita mm. urheilujuomia, proteiinivalmisteita, vitamiineja ja paljon muuta! Leaderin avulla kohti terveellisä elämäntapoja ja kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä jaksamista kohti!.

https://www.leader.fi/

Fysios Jyväskylä Keskusta & Optimove

Fysios on suomalainen ihmisten auttamiseen ja hyvinvointiin keskittyvä yritys. Heiltä kattavasti saatavilla fysioterapiaa, hierontaa, akupunktiota sekä valmennuspalveluita! Itse käännyn aina heidän puoleensa, jotta keho pysyy hyvässä iskussa treenatessa ja kisoissa. Fysioksessa saat kroppasi kuntoon! Mahtavaa päästä kulkemaan omaa matkaani terveempänä Fysioksen avulla!

https://www.fysios.fi/

Jatke

JATKE on luotettava, kotimainen ja henkilöomisteinen rakennusyhtiö.
JATKE rakentaa ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää! JATKE myös mukana tukemassa minun matkaani!

https://jatke.fi/

Keski-Suomen Terassilasitus

Keski-Suomen Terassilasitus on lasitustäitä tekevä perheyritys Jyväskylän Tikkakoskelta.
Heiltä hoituu lasitetut terassit ja parvekkeet sekä muut lasitusprojektit yli 20 vuoden kokemuksella. Työt hoituu yksilöllisellä palvelulla yksityisasiakkaille ja muille lasituspalveluita tarvitseville tahoille! Terassilasitus myös mukana tukemassa minun matkaani!

https://www.terassilasitukset.fi/

Markkinointitoimisto Pori | Markkinointitoimisto Joensuu