Tuotearvostelu kaupallisessa yhteistyössä Rawmix Oy:n kanssa

Morjes! Kevät tulee hiljakseen, treenit kulkee ja kohta siintää edessä lähtö etelään treenileirille. Vielä pakerretaan kuitenkin vähän aikaa Jyväskylässä. Seuraavassa tuotearvostelua yhteistyökumppani Rawmix:n blenderistä!

Minulla on ollut pidempään jo käytössä Rawmix 2 blenderi ja olen ollut todella tyytyväinen laitteeseen! Jääpalat, pähkinät, hedelmät, marjat ja vihannekset ovat saaneet Jyväskylässä kyytiä! Itse olen hyödyntänyt blenderin tehoja eniten erilaisten smoothieiden ja sosekeittojen valmistukseen. Jäätelön teko onnistuu tällä laitteella myös, joten kesää ajatellen laitankin reseptin mieleen hautumaan ja jaan sen teille myöhemmin!

Sitten pureudutaan laitteen ominaisuuksiin, jotka olen omien käyttökertojeni myötä havainnut Rawmix 2 blenderissä toimiviksi. Rawmix 2 blenderi murskaa jääpalat smoothien sekaan ja murskaksi saisi varmasti vaikka pienet kivetkin, sillä tehoa koneesta löytyy jopa kolmen (3hv) hevosvoiman verran ja 2200 W moottori pyörii jopa 30.000 kierrosta minuutissa ja sekoittaa hetkessä mitä tahansa. On todella kätevää valmistaa ruuat tai välipalat tuoreina hyvistä raaka-aineista ja jos kaikkea ei kerralla tule syötyä, voi kannun laittaa huoletta jääkaappiin odottamaan, sillä Rawmixin tilava kaksi litrainen kannu on valmistettu BPA-vapaasta muovista. BPA-vapaa tarkoittaa sitä, että smoothiet tai keitot voi säilyttää kannussa pitkään pelkäämättä sitä, että kannusta pääsisi liukenemaan kemikaaleja ruokien sekaan.

Kannu on myös todella helppo pestä ja puhdistaa. Yksinkertaisuudessaan laitan kannuun tavallista tiskiainetta ja lämmintä vettä, ja laitan blenderin pyörimään vähäksi aikaa. Myös pinttyneempi lika on helppo hangata tiskiharjalla pois kannun hyvän koon ansiosta.

Rawmix 2 tekee laadukasta jälkeä, samaan varmuuteen olisi hyvä myös minun pyrkiä urheilukentällä. Laite silppuaa vihannekset ja hedelmät nopeasti tasaiseksi massaksi, josta on helppo valmistaa vaikka samettinen keitto. Pilkon myös monesti esimerkiksi sipulit erilaisten ruokien sekaan ja kuivahtanut leipä on muuttunut nopeasti omatekoiseksi korppujauhoksi.

Kotikokkailijoiden ohella Rawmix 2 blenderit sopivat myös loistavasti ammattikäyttöön, sillä ne kestävät kovaa käyttöä päivästä toiseen. Tee omasta kokkauksestasi kätevämpää ammattitason blendeirillä, josta ei tehoa tai vääntöä puutu! Koodilla elmo saat 25€ alennuksen omasta uudesta Rawmix blenderistäsi osoitteessa https://rawmix.fi/