Tervehdys ja hyvää alkanutta vuotta! Syksy hujahti ohitse ja hallikausi alkaa häämöttämään pikkuhiljaa. Tarkoituksena olisi kisata muutama kilpailu hallikauden aikana ja katsastaa niiden avulla missä ollaan menossa, ajatellen tulevaa kesää. Treenit ovat toimineet todella hyvin ja Antti on ollut loistava koutsi, yhteistyössä ei ole ollut siis valittamista.

Hallikauden tärkeimmät kilpailut ovat Pohjoismaiden hallimestaruuskisat Tampereella, SM-hallikisat Jyväskylässä ja tavoitteena on myös päästä juoksemaan Serbiaan EM-hallikisoihin. Saa nähdä, miten ukon käy. Toistaiseksi kaikki näyttää erittäin lupaavalta.

Matka jatkuu heti tämän blogipläjäyksen jälkeen kohti Kuortanetta ja menen taas treenailemaan sinne päähän huippu olosuhteisiin. 4 päivään olisi tarkoitus saada saada suoritettua 6 todella laadukasta treeniä. Tekeminen tuntuu maistuvan, joten mikäs siinä. Tehoja aletaan myös hiljalleen kaivelemaan esiin ja takana on jo muutama hyvä aitatreeni.

Yhteistyöt liikahtavat myös näin alkuvuodesta eteenpäin ja solmin jatkosopimuksen kaudelle 2017 pitkäaikaisen tukijani R.A. Wickholm Oy:n kanssa. He ovat olleet taustallani jo aivan urani alusta alkaen ja ovat olleet mukana koko pitkän matkan, kohta lähes 10 vuotta. Hienoa, että luottoa löytyy. Käy tsekkaamassa http://www.wickholm.fi. Saat selvyyden millainen yritys on luottanut siihen aituri rääpäleeseen, joka on noussut Suomen huipulle pika-aidoissa.

Palataan astialle, kun hallikilpailut ja kauden avaus lähestyy!